Προγράμματα Eξεταστικών Περιόδων

EXETASTIKH_SEPTEMVRIOS_2014 - Site.pdf
Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις των θεωρητικών μαθημάτων έχουν όλοι οι φοιτητές υπό την αυστηρή προϋπόθεση ότι έχουν κάνει δήλωση (στα μαθήματα που θα επιλέξουν να εξεταστούν) του τρέχοντος ή παρελθόντων εξαμήνων - σε αντίθετη περίπτωση καθίσταται άκυρος ο ενδεχόμενος προβιβάσιμος βαθμός. Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις των εργαστηριακών μαθημάτων έχουν όλοι οι φοιτητές που έχουν παρακολουθήσει τα εργαστηριακά μαθήματα και δεν έχουν κοπεί από απουσίες σε αυτά.

NEO!!!_Programma_Exetastikis_Earinou_Examhnou_13-14.pdf
Προσοχή: Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν όλοι οι φοιτητές υπό την αυστηρή προϋπόθεση ότι έχουν κάνει δήλωση στα μαθήματα που θα επιλέξουν να εξεταστούν) του τρέχοντος ή παρελθόντων εξαμήνων - σε αντίθετη περίπτωση καθίσταται άκυρος ο ενδεχόμενος προβιβάσιμος βαθμός.

Programma_Exetastikis_Xeimerinou_Examhnou_13-14 (1) - Αντίγραφο.pdf
Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν όλοι οι φοιτητές υπό την αυστηρή προϋπόθεση ότι έχουν κάνει δήλωση (στα μαθήματα που θα επιλέξουν να εξεταστούν) του τρέχοντος ή παρελθόντων εξαμήνων – σε αντίθετη περίπτωση καθίσταται άκυρος ο ενδεχόμενος προσβιβάσιμος βαθμός.

anakoinwsh_metafora_exetasis_ergasthriou_Methodologias_Fysikoxhmikwn_Analysewn.pdf
Λόγω της αναστολής των εκπαιδευτικών και διοικητικών λειτουργιών της Τρίτης 10/09/12 μεταφέρεται η εξέταση του Εργαστηρίου "Μεθοδολογία Φυσικοχημικών Αναλύσεων" με την κα Γ. Αντωνοπούλου για την Τετάρτη 11/09/13

09_09_13_PROGRAMMA_EPANALHPTIKHS_EXETASTIKHS_NEW.pdf
Λόγω της αναστολής των εκπαιδευτικών και διοικητικών λειτουργιών της Τρίτης 10/09/12 τροποποιείται το πρόγραμμα της Εξεταστικής του Σεπτεμβρίου για την Τετάρτη 11/09, την Πέμπτη 12/09 και την Παρασκευή 13/09/13.

ΝΕΟ_Εξέταση_εργαστηρίου_μεθοδολογία_φυσικοχημικών_αναλύσεων_για τους επί_πτυχίω σπουδαστές_Eξεταστ.Σεπτεμβρίου_12-13.pdf

NEO_Πρόγραμμα_επαναληπτικής_εξεταστικής_Σεπτεμβρίου_2012-2013
Πρόγραμμα Επαναληπτικής Εξεταστικής Σεπτεμβρίου, Ακαδημαϊκού Έτους 2012-2013

Programma_Exetastikis_Εarinou_Examhnou_12-13_gia spoudastes.pdf
Πρόγραμμα Εξεταστικής Εαρινού Εξαμήνου, Ακαδημαϊκού Έτους 2012-2013