Πρόγραμμα Ενδυνάμωσης Νέων Γυναικών WOMENTORS 2021-22

Το Ίδρυμα Λαμπράκη και η οργάνωση Αποστολή ΑΝΘΡΩΠΟΣ, διοργανώνουν το πρόγραμμα ενδυνάμωσης νέων γυναικών WOMENTORS, το οποίο απευθύνεται σε γυναίκες 18-35 ετών, με στόχο την πολύπλευρη ενδυνάμωσή τους, μέσω εκπαίδευσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων για μεγαλύτερη συμμετοχή σε θέσεις ευθύνης και θέσεις λήψης αποφάσεων, πιο θετική εικόνα εαυτού, μεγαλύτερη ψυχική ανθεκτικότητα και δράση, ώστε να είναι σε θέση να αναλάβουν τον πλήρη έλεγχο της ζωής τους σε σχέση με την οικονομική τους δραστηριότητα, το δημόσιο/πολιτικό χώρο που έχουν στη διάθεσή τους, την εναρμόνιση του επαγγελματικού με τον οικογενειακό/προσωπικό χρόνο, τη διασφάλιση των δικαιωμάτων τους στην εργασία και σε όλους τους τομείς της ζωής και την υγεία τους.

Το πρόγραμμα, το οποίο προσφέρεται δωρεάν στις συμμετέχουσες, περιλαμβάνει μία σειρά 4 θεματικών σεμιναρίων, διάρκειας 8 ωρών το καθένα, τα οποία θα προσφερθούν δια ζώσης σε 15 πόλεις (Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Βόλο, Ρόδο, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Μυτιλήνη, Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Ερμούπολη) εφόσον το επιτρέπουν οι υγειονομικές συνθήκες που υπαγορεύει η πανδημία, και στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας διαδικτυακά, με τη μορφή 10 μικρότερης διάρκειας διαδικτυακών σεμιναρίων, ξεκινώντας τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Κατά την πρώτη φάση του προγράμματος (2020-21), η οποία ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο, συμμετείχαν στη σειρά των σεμιναρίων του WOMENTORS συνολικά 4.700 γυναίκες από κάθε άκρη της χώρας. Οι επώνυμες μαρτυρίες των γυναικών αυτών (οι οποίες αναρτώνται στον λογαριασμό του WOMENTORS στο Instagram, αποτυπώνουν τις πολύ θετικές εντυπώσεις τους από αυτήν την εμπειρία. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος προβλέπεται να γίνουν και μετρήσεις του αντικτύπου του στις συμμετέχουσες.

Κατά την τρέχουσα περίοδο και μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2021, δεχόμαστε αιτήσεις συμμετοχής από νέες γυναίκες εδώ.

Παραθέτονται τα ακόλουθα:

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνηση είμαστε στη διάθεσή σας μέσω e-mail στο info@womentors.gr ή τηλεφωνικά στο 210 3626150.

WOMENTORS_Πρόσκληση Συμμετοχής στο WOMENTORS 2021-22.pdf